Маріуполь - Інгулець. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Знову підопічні Остапа Маркевича будуть змушені приймати суперників не у себе вдома

Українські шанувальники футболу напевно добре знають, що всю першу половину нинішнього сезону «Маріуполь» проводив поза рідними стінами, граючи то на полях суперників, то на нейтральній території. І ось коли в минулому 19-му турі приазовська команда вперше виступила на своєму стадіоні імені Володимира Бойка, зігравши внічию з «Минаєм» 0:0, здавалося, що всі незручності залишилися в минулому. Тепер-то вже підопічні Остапа Маркевича можуть спокійно організовувати навчально-тренувальний процес і без всяких турбот готуватися до чергових домашніх ігор.

Але, на жаль, радість футболістів, тренерів та вболівальників клубу була передчасною. Виявилося, що новий газон стадіону не витримав навантаження і для його повного відновлення ще буде потрібен якийсь час. Тому майбутній поєдинок 20-го туру з «Інгульцем» маріупольці проведуть в Харкові на стадіоні «Металіст».

Якщо говорити про турнірне становище «Маріуполя» в Прем'єр-Лізі, то воно зараз виглядає дуже складним, адже команда знаходиться вже в безпосередній близькості від зони вильоту. Вісім турів поспіль приазовці не знають радості перемог, програвши за цей період 6 матчів і 2 завершивши внічию. Останній раз вони досягали успіху аж 27 листопада, коли виграли в гостях у «Львова» з рахунком 3:1.

Плюс до всього у маріупольців виникла ще й серйозна кадрова втрата. Так, кілька днів тому стало відомо про те, що через складну травму, отриману у грі з «Ворсклою», вибув практично до кінця сезону форвард Данило Сікан, на якого дуже розраховував тренерський штаб команди. Проте, у «Маріуполі» дуже сподіваються з честю вибратися з цієї непростої ситуації і, напевно, постараються почати сходження вгору вже з майбутнього матчу, досягнувши в ньому позитивного результату.

У «Інгульця» ж, навпаки, останнім часом справи пішли непогано і команда виграла два матчі поспіль - у «Миная» в гостях і у «Олександрії» вдома з однаковим рахунком 1:0. Завдяки цим перемогам футболісти з Петрового вибралися з групи аутсайдерів і піднялися вже на 9-е місце, випередивши, до речі, «Маріуполь». Тому поєдинок у Харкові буде для них не менш важливим і вони докладуть всіх зусиль, щоб зберегти наявний статус-кво.

В першому колі суперники зустрічалися у Кропивницькому на стадіоні «Зірка» і тоді була зафіксована нічия 1:1. У «Інгульця» автором забитого м'яча став Балан, а у маріупольців Бондаренко.

І про арбітра. Матч «Маріуполь» - «Інгулець» судитиме Віталій Романов із Дніпра. Цікаво, що з номінальними господарями поля він не перетинався в офіційних матчах майже два роки, після того, як «Маріуполь» виграв у «Львова» з рахунком 2:0. Та й з «Інгульцем» цей суддя бачився вже досить давно ще у першій лізі. Тоді команда з Петрового зіграла внічию 1:1 в гостях з клубом «Оболонь-Бровар».

Орієнтовні склади:

«Маріуполь»: Гальчук, Стасюк, Чоботенко, Биков, Кірюханцев, Танковський, Мишньов, Горбунов, Бондаренко, Топалов, Кулаков.

«Інгулець»: Малюк, Квасний, Салем, Ковальов, Балан, Шишка, Кучеренко, Бартулович, Запорожець, Козак, Сітчінава.

  • 2.57
  • 3.10
  • 3.002
Сделать ставку
  • 2.41
  • 3.25
  • 3.05
Сделать ставку
  • 2.55
  • 3.10
  • 3.00
Сделать ставку

3 квітня, субота

«Маріуполь» - «Інгулец»
Харків. Стадіон «Металіст». 14:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 2»
МАРІУПОЛЬ - ІНГУЛЕЦЬ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Арбітр: Віталий Романов (Дніпро)
Прогноз Sport.ua - 2:1
Ігор Заржицький Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 06 травня 2024, 00:11 1

У віці 85 років пішов з життя Сесар Луїс Менотті

Коментарі