Руслан МАЛІНОВСЬКИЙ: «Повинні грати більш солідно»

Хавбек збірної України - про матч проти Казахстану

Півзахисник збірної України Руслан Маліновський поділився враженнями від матчу відбору на ЧС-2022 проти Казахстану (1:1):

«Потрібно було забивати свої моменти. Ми повинні грати трохи швидше, більше просити за спину і атакувати простір. У нас всі хлопці дуже розумні, але не вистачає трохи руху в останній фазі.

Нам потрібно бути професіоналами. Не можна вантажити себе ментально, після гри ти вже нічого не зробиш. Треба зробити висновки і готуватися до наступної гри. Зараз кожен повинен максимально добре показати себе в своєму клубі, дограти чемпіонат і готуватися до Євро - це головне завдання. Ми повинні грати більш солідно, і в атакуючій фазі продуктивно.

Відсутність Ярмоленка, Коноплянки і Циганкова? Звичайно, позначається. Це ключові футболісти для збірної, фланги, які завжди працюють. У них є час відновитися і підготуватися до Євро. Все ще попереду.

Всі втомилися, віддали багато сил, важко було. Це футбол. Я сподіваюся, в наступних матчах нам пощастить і з реалізацією буде краще, ніж сьогодні».

Олег Дідух Джерело: Футбол 1/2/3
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 07 травня 2024, 07:45 5

Українцем зацікавився «Ювентус»

Коментарі