Андрій ШЕВЧЕНКО: «Я попереджав їх - не тринькати моменти. Це дзвіночок»

Тренер дав експрес-коментар після невдалого матчу

Наставник збірної України Андрій Шевченко прокоментував нічию 1:1 в матчі відбору ЧС-2022 проти Казахстану.

«Я думаю, коли створюється стільки моментів, а потім їх тринькати... так виходить, що суперник створює один момент і забиває, а ми продовжуємо не використовувати. Кінцівка мені не сподобалася. Повинна бути організація, а у нас гравці, які повинні були грати на своїх позиціях, втратили їх. Результат негативний, беру відповідальність на себе. Я попередив їх в перерві - не втрачайте моменти. Такі ігри потрібно закривати. Шкода, що я мав рацію».

«Три матчі на тиждень - не причина. Я не помічав втоми. Були ті, хто підсів, але ми багатьом давали грати, була ротація. Не бачу проблем у втомі, а бачу проблему в концентрації. Це дзвіночок, дуже серйозний дзвіночок. Ми повинні стати командою. Це тривожні моменти - там помилку допустили, тут помилка і покарали нас».

«Ми повинні були закривати цю гру ще в першому таймі. Суперник забив хороший гол, але ми повинні своє реалізувати. Якби ми реалізували свої моменти - закрили б все в першому таймі. Що стосується моментів з пенальті, то я не коментую. Зараз мені важко говорити про це. Якщо суддя не побачив пенальті, то так і бути», - сказав Шевченко в коментарі Футбол 1.

Збірна України відкрила відбір матчами проти Франції, Фінляндії та Казахстану. Всі завершилися внічию 1:1.

Іван Зінченко Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 22 травня 2024, 23:54 56

Адемола Лукман зробив хет-трик у фіналі

Коментарі