Іспанія - Косово. Прогноз і анонс на матч кваліфікації ЧС-2022

Господарям доведеться довести статус фаворита

У середу, 31 березня, у Севільї на Олімпійському стадіоні відбудеться матч групи В кваліфікаційного турніру чемпіонату світу-2022, в якому збірна Іспанії прийме збірну Косово.

Збірна Іспанії

Команда Луїса Енріке у турнірній таблиці після двох турів займає друге місце. До всього іншого, вона не має 100%-го показника. На старті євровідбору «фурія роха» прийняла вдома команду Греції та задовольнилася нічиєю - 1:1. Це не був закономірний результат поєдинку. По-перше, іспанці першими повели в рахунку (Мората відзначився на 33-й хвилині, а греки відповіли на 57-ї, реалізувавши 11-метровий), а по-друге, вони весь поєдинок домінували, домігшись 77%-го володіння м'ячем.

За недобір очок збірна Іспанії реабілітувалася у наступній грі - в гостях у Грузії. Але виграла вона 2:1 у Тбілісі на морально-вольових. Перед самою перервою підопічні Енріке опинилися у ролі наздоганяючих. На 56-й хвилині Ферран Торрес повернув свою команду до гри. Переможний же гол гостями був забитий лише на другій компенсованій хвилині матчу - відзначився Ольмо.

Збірна Косово

Колектив швейцарця Бернара Шалланда поки що провів у відбірковому турнірі ЧС-2022 тільки один матч. У рамках другого туру він на своєму полі в Пріштіні приймав збірну Швеції. Гості зі Скандинавії виявилися не боязкого десятка, та здобули у результаті велику перемогу - 3:0. Більш того, у матчі косовари втратили на найближчу перспективу Берішу, який був вилучений з поля вже у компенсований час поєдинку.

З однією поразкою у пасиві та при трьох пропущених сухих голах команда Косово у таблиці групи В займає наразі останнє - п'яте - місце. Нарівні з нею, але при двох зіграних поєдинках розташовується збірна Грузії (різниця м'ячів 1-3). Третя позиція з один пункт в активі - у команди Греції. А у лідерах перебувають шведи (6 очок) та іспанці (4 пункти).

Історія зустрічей

Раніше суперники між собою ще не зустрічалися.

Орієнтовні склади:

Іспанія: Сімон, Льоренте, Ерік Гарсія, Рамос, Альба, Педрі, Родріго, Коке, Ферран Торрес, Ольмо, Мората.

Косово: Уйкані, Войвода, Дрешевіч, Аліті, Хадерджонай, Крюезіу, Халімі, Рашіца, Целіна, Зенелі, Мурічі.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що в цьому матчі переможуть господарі, а тому нашою ставкою буде позиція - П1 з коефіцієнтом 1.11 по лінії Parimatch.

31 березня, середа

Іспанія - Косово
Севілья. Олімпійський стадіон. Початок - о 21:45
Пряма ТБ-трансляція - немає
Прогноз Sport.ua - 2:0

  • 1.11
  • 10.5
  • 26.0
Сделать ставку
Юрій Остроумов Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 06 травня 2024, 03:40 0

Головний тренер «пивоварів» розповів про перемогу над ЛНЗ 

Коментарі