Євген СЕЛЕЗНЬОВ: «Костишин поставив президенту Колоса дитячий ультиматум»

Український нападник розповів про деталі конфлікту із тренерським штабом клубу

35-річний український форвард Євген Селезньов розповів, за чиїм бажанням його відсторонили від виступів за «Колос», незважаючи на діючий контракт.

«Я сам не розумію, що відбувається. Я дійсно цього не розумію. Мене відсторонили за те, що я нібито вийшов на гру в нетверезому стані. Ані доказів, ані підстав ніяких немає.

Я сам хочу до кінця в цьому розібратися. Цій історії не перший день. Насправді, все просто. За тиждень до цієї історії я конфліктував із другим тренером, я ще з ним грав. І після цього почалося капання у вуха Костишину. Що мене потрібно прибирати, що я не підходжу. Це я все знаю, це мені кажуть джерела.

Хто другий тренер? Ми ще грали з ним в «Арсеналі» (Селезньов виступав за київський «Арсенал» з 2007 по 2008 роки - прим. ред.). Кузнецов Сергій. Аути непогано кидав.

Ми поговорили на підвищених тонах. Я думав, що тема закрита, звичайна битовуха. І тут, я ще був у роздягальні, вискакує історія з порушенням режиму. Це смішно звучало. Якщо люди звинувачують, повинні бути якісь докази. Я надав докази, що це все неправда. Після цього версія змінилася. Мовляв, у мене проблема із головним тренером. Але до чого тут тоді порушення режиму? Потім з'явилася версія, що у мене погані відносини всередині команди. Але це озвучено не Костишиним. Скільки я не намагався збиратися, і президент клубу був ініціатором цієї зустрічі, він всіляко її уникає. Я не розумію, чому від мене ховаються. Якщо людині є, що сказати, є чітка позиція, з підставами, з доказами. Але цього ж всього немає, як з'ясувалося.

Кажуть, що клуб нічого не говорив поганого. Але клуб і не спростував. Президенту поставили дитячий ультиматум - або він (головний тренер Руслан Костишин - прим. ред.), або я.

Це правильно було, що мене усунули спочатку, тому що легше поміняти футболіста, ніж тренерський склад. Тоді виникає питання - хто буде платити мені зарплату? Президент, з яким ми тиснули руки? Або Руслан Костишин зі своєї кишені, зі своїх особистих амбіцій, тому що він не хоче бачити мене в команді, це він поставив ультиматум? Прибрати мене з клубу - це було рішення Костишина.

Контракт є. Зарплату за нього поки не виплачують», - розповів Селезньов.

Контракт Селезньова належить «Колосу», але футболіст був виключений зі складу команди після конфлікту із головним тренером Русланом Костишиним на зимових навчально-тренувальних зборах.

У поточному сезоні Селезньов провів за «Колос» 12 матчів у всіх турнірах, де забив 5 м'ячів і віддав одну результативну передачу.

Михайло Шаповалов Джерело: Кент
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 16 травня 2024, 13:59 7

Британця підколюють через різке зменшення ваги

Коментарі