Миколенко потрапив в шорт-лист Інтера

Захисник «Динамо» може продовжити кар'єру в Серії А

Захисник «Динамо» і збірної України Віталій Миколенко потрапив в шорт-лист «Інтера» в якості можливого посилення на позицію лівого латераля. Влітку міланський клуб покине Ешлі Янг, який виступає на цій позиції.

Пріоритетним варіантом для «Інтера» на лівий фланг є Робін Гозенс з «Аталанти». Однак підписати німця буде дуже важко через високу конкуренцію на гравця.

Можливі альтернативи на позицію лівого латераля в «Інтері» розділені на дві групи. У першій - більш досвідчені гравці. Це Емерсон Палм'єрі і Маркос Алонсо з «Челсі», Філіп Костіч з «Айнтрахта» і Денні Роуз з «Тоттенхема».

У другій групі - молоді і перспективні гравці. У цю групу, крім Миколенка, входить Ноа Каттербах з «Кельна» і Оуен Вейндал з «АЗ Алкмаар».

Раніше повідомлялося про те, що скаути одного з італійських клубів переглядали Миколенка та Іллю Забарного під час матчу Ліги Європи проти «Вільярреала» (0:2).

У нинішньому сезоні на рахунку Миколенка 4 асисти в 27 матчах за «Динамо» у всіх турнірах. Трансферна вартість 21-річного захисника оцінюється в 15 мільйонів євро.

Олег Дідух Джерело: Tuttosport
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 05 травня 2024, 13:53 0

Каталонський клуб гарантував собі участь у Лізі чемпіонів

Коментарі