Шляху назад немає. Тайсон підписав попередній контракт з Інтернасьоналем

Влітку 33-річний вінгер покине «Шахтар» і повернеться до Бразилії

Досвідчений атакувальний півзахисник «Шахтаря» Тайсон після закінчення контракту з «гірниками», який розрахований до 30 червня, покине український клуб і повернеться до рідного бразильського «Інтернасьонала».

33-річний Тайсон вже підписав попередній контракт з «Інтернасьоналем», про що заявив один з агентів, що представляють інтереси футболіста - Альционе Дорнеллес. Цей агент зазначив, що ситуація вирішилася в останні кілька днів, після того, як його син і партнер Дієго Дорнеллес, залагодив в Україні всі питання з самим Тайсоном.

«Все добре, Тайсон повертається. Він уже підписав попередній контракт. Спочатку мова йде про дворічний договір, до середини 2023 року. Зараз «Інтернасьонал» спілкується з «Шахтарем» на предмет того, чи зуміє Тайсон повернутися до Бразилії раніше. У нього немає шансів не приїхати, він уже підписав угоду. Це був його життєвий вибір. У нас були варіанти в Китаї, Саудівській Аравії, Італії, Португалії, Туреччині, але він подумав, що час повертатися. Якщо трапиться так, що він повинен буде відпрацювати контракт до кінця, то з 1 липня він точно стане гравцем «Інтернасьонала», - заявив Альционе Дорнеллес.

Нагадаємо, напередодні повідомлялося, що «Шахтар» і «Інтернасьонал» ведуть переговори по трансферу 17-річного правого латераля бразильського клубу Вінісіуса Тобіаса. Однією з опцій в цій угоді може бути Тайсон, якого «гірники» готові достроково відпустити до Бразилії в обмін на знижку по трансферу Тобіаса.

Раніше ЗМІ писали, що Тайсон давав обіцянку керівництву «Шахтаря» не підписувати попередню угоду з іншими клубами до моменту завершення контракту з «гірниками».

Update. Агент Тайсона: «Бразилець ще нічого не підписував з Інтернасьоналом»

Олексій Сливченко Джерело: GauchaZH
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хокей | 05 травня 2024, 08:55 4

Угорщина та Словенія підвищилися у класі за підсумками виступів у Дивізіоні 1A

Коментарі