Тарас СТЕПАНЕНКО: «Україна ні в чому не поступалася Франції»

Нічия в поєдинку відбору на ЧС-2022 закономірна, впевнений футболіст

31-річний півзахисник «Шахтаря» і збірної України Тарас Степаненко поділився думкою про нічию «синьо-жовтих» з Францією (1:1) в поєдинку відбору на ЧС-2022.

- Тарасе, твої емоції від поєдинку Франція - Україна?
- Мені дуже сподобався матч. Ми чудово виглядали на тлі збірної Франції, як на мене, взагалі ні в чому їй не поступалися. Притому що грали в явно оборонній схемі, з трьома центральними захисниками, контролювали м'яч, добре вибігали в контратаки, не боялися. Вважаю, результат закономірний. Якби був VAR, скасували б гол Грізманна, адже перед цим у правого захисника був офсайд. Хлопці - молодці! Вітаю їх практично з перемогою - з нічиєю.

- За рахунок чого після 1:7 від Франції вдалося психологічно переломити себе і домогтися позитивного результату?
- Тренерський штаб проводить роботу над помилками. Завжди, коли зазнаєш поразки, ти не маєш ходити засмученим, а мусиш шукати відповіді на запитання, які виникають. Тренерський штаб це зробив, цілковито переглянув гру. У тому матчі брали участь молодші хлопці, а в останньому поєдинку - ті, хто практично завжди виступає за національну збірну. Роботу над помилками було проведено, і команда виглядала дуже здорово.

Михайло Шаповалов Джерело: ФК Шахтар Донецьк
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 17 травня 2024, 11:01 7

«Барселона» уже найближчим часом може залишитися без тренера

Коментарі