Трохи в м'яч, трохи в ноги. Федецький розповів, як зупинити Мбаппе

Артем знає, як перемагати французів

Колишній захисник збірної України Артем Федецький оцінив шанси національної команди в відбірному матчі до ЧС-2022 з Францією.

- Ти знаєш як обігравати французів. Що в 2013 році стало основоположним в успіху збірної України?
- В першу чергу на НСК «Олімпійський» нам допомогла підтримка 70 000 глядачів. Ну, і, звичайно, у кожного футболіста і у колективу в цілому була віра в перемогу. При цьому ми і в фізичному плані не поступилися опоненту.

- У майбутньому матчі оборонятися доведеться більше звичайного?
- Так. До цього потрібно бути готовим. Чорнової роботи буде дуже багато. Необхідно щільно зіграти з суперниками, як можна менше давати їм вільних зон, оскільки у французів багато виконавців з гарною стартовою швидкістю. Звичайно, я не думаю, що господарі будуть домінувати всі 90 хвилин, проте коли наша збірна буде атакувати, ні в якому разі не можна забувати про оборону.

- Як зупинити Кіліана Мбаппе?
- Раніше багато хто ламав голову над тим, як зупинити Ліонеля Мессі, а зараз на перші ролі виходить Мбаппе - футболіст практично без слабких місць. Можна, звичайно, спробувати зіграти з ним так: трохи в м'яч, трохи - в ноги (сміється), але і це може бути не виходом з положення, оскільки Кіліан - міцний хлопець. В опіці з ним, перш за все, потрібно думати головою, намагатися передбачити його маневр, і обов'язково потрібна підстраховка. Якщо він часто буде залишатися один в один, то зупинити його буде неможливо.

Франція - Україна. Прогноз і анонс на матч кваліфікації ЧС-2022

Володимир Клепач Джерело: Рейтинг букмекерів
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 19 травня 2024, 03:05 4

Житомирський клуб пожартував про вихід українця на ринг

Коментарі