Таємнича обіцянка Шахтарю. Тайсон не підписує паперів з іншими клубами

Юридично бразилець має право укласти попередню угоду вже зараз

33-річний вінгер «Шахтаря» Тайсон, контракт якого з «гірниками» закінчується 30 червня, юридично має можливість вже зараз підписати попередній контракт з будь-яким зацікавленим у його послугах клубом.

Однак поки Тайсон не поспішає користуватися подібною опцією через, як повідомляє авторитетне бразильське видання Globoesporte, «емоційний зв'язок і свого роду обіцянки українцям». Про що конкретно йдеться, джерело не конкретизує, додаючи, що дана інформація була озвучена гравцем в ході одного з раундів переговорного процесу з керівництвом «Інтернасьонала».

На даний момент в Україні разом з Тайсоном знаходиться агент футболіста Дієго Дорнеллес, який покликаний обговорити і врегулювати ситуацію з «Шахтарем». Поки не будуть усунуті всі «підводні камені», Тайсон не збирається якимось чином намагатися надати своєму спілкуванню з «Інтернасьоналем» офіційний статус.

Також джерело зазначає, що в Бразилії Тайсон не бачить себе в жодному клубі, крім рідного «Інтернасьонала», а також ветеран категорично відкидає можливість поїхати в будь-який з арабських клубів. Конкуренцію «Інтернасьоналу» за право підписати Тайсона можуть скласти лише якісь топ-клуби Європи, якщо хто-небудь з них проявить інтерес до вінгера «Шахтаря».

Раніше повідомлялося, що «Інтернасьонал» визначився з розміром зарплати, яку може запропонувати Тайсону. Ця сума втричі менша від тієї, що хавбек отримує за нинішнім контрактом в «Шахтарі».

Шахтар сам створив проблему Тайсона. Вирішувати питання треба було раніше

Олексій Сливченко Джерело: Globoesporte
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Теніс | 17 травня 2024, 00:36 6

Іга побореться з Аріною Соболенко, яка в 1/2 фіналу здолала Даніель Коллінс

Коментарі