Ігор СУРКІС: «Про який чемпіонство говорити, ще розігрується 21 очко»

Президент Динамо про боротьбу за чемпіонство

У поєдинку 19-го туру чемпіонату України з футболу київське «Динамо» вдома розгромило львівський «Рух» з рахунком 3:0.

Президент «Динамо» Ігор Суркіс в ефірі програми «Профутбол Digital» поділився своїми враженнями від гри «біло-синіх» в матчі з «Рухом» (3:0).

- Перший тайм почали погано - розгойдувалися, мабуть, не відійшли ще від «Вільярреала». Але в другому таймі дотиснули, виграли, з чим я й вітаю всіх. Розслаблятися не можна у жодному разі, треба йти далі та налаштовуватися на кожну гру. Якщо «Львів» зміг обіграти «Шахтар», то й нам очки задарма віддавати ніхто не буде.

- У весняній частині з кожною грою видно, що команда додає...

- Фізично хлопці готові добре, більше тут впливали психологічні моменти. Важкі перельоти, відновлення - це вплинуло. Я розмовляв з багатьма хлопцями - тими же Сидорчуком, Миколенком, і вони переживають, що в матчах із «Вільярреалом» не змогли показати якісний футбол. У першу чергу це стосується гостьової гри, адже в другому таймі на гру нашої команди без сліз не можна було дивитися. Але зазначу, що за будь-якого результату необхідно показувати характер. Упевнений, Містер виробить це, і якщо команда буде з характером, а футболісти будуть зростати в майстерності, то, думаю, в наступному сезоні ми виступимо більш гідно, ніж цього року.

- З огляду на ігрові тенденції «Динамо» та «Шахтаря», чи можна стверджувати, що чемпіонство вже в кишені?

- Про що говорити, якщо попереду ще сім турів, в яких буде розігруватися 21 очко. Та й очна гра між нами попереду... Але є перевага - це добре, можна більш упевнено готувати себе до майбутніх поєдинків. Але все одно треба йти далі, боротися, щоб завоювати золоті медалі.

Віталій Петровський Джерело: ФК Динамо Київ
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 17 травня 2024, 11:48 2

Ветерани «Челсі» та «Атлетика», легенда «Боруссії», зірка «Мілана» та ще один із «ПСЖ»

Коментарі