Юрій МАКСИМОВ: «Кулач і Степанюк ображаються, коли їх змінюють»

Наставник «Ворскли» поділився емоціями після перемоги над «Олімпіком» (3:0)

Перемога над «Олімпіком» дозволила полтавчанам вийти на четверте місце в турнірній таблиці.

Про матч: «Ми намагалися м'яч покласти вниз, виходити через короткий і середній пас. Стали в чотири захисники грати. Сьогодні вийшло, не знаю, як буде далі. Задоволений, що те, що ми награвали, все вийшло».

Про те, як більше подобається грати - в три або чотири захисники: «На кожну команду своя тактика. Вибираємо за станом футболістів і по команді суперника».

Про Якубу: «Радий, що після травми він вийшов. Цей гравець потрібен нам. В кінці його стали судоми хапати, тому поміняли його. Думаю, він буде прогресувати».

Про те, чому не грали Щербак і Альюн: «Ми програли останню гру «Дніпру-1», потрібно було щось міняти. Альюн хороший у відборі, але атаки не починає - першого пасу йому не вистачає. Він ще не готовий. На Щербака ми розраховуємо, але хотілося, щоб наші нападники - Кулач і Степанюк - відчули впевненість, забили голи. Коли їх міняєш - вони ображаються. Такі нападники».

Про продовження контрактів з Кулачем, Альюном, Щербаком: «По деяких гравцях, яких хочемо залишити, ми розмовляємо».

Про Данила Семілєта: «Він молодий, перспективний. Випускаємо тих, хто проявляє себе за дубль. Деяких випускаємо, а деякі потім тікають. У нас їх крадуть - то «Динамо», то «Колос»... ».

Сергій Циба Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 02 травня 2024, 21:03 6

«Челсі» хоче підписати українського голкіпера

Коментарі