МАЙКОН: «Дуже важливо виграти чемпіонат»

Півзахисник «Шахтаря» – про цілі на частину сезону, що залишилася

Півзахисник донецького «Шахтаря» Майкон підвів підсумки матчу-відповіді з італійською «Ромою» (1:2) в Києві.

- Швидкості переміщення футболістів в першому таймі були невисокі. За рахунок чого збиралися забити потрібний швидкий гол?
- Думаю, в першому таймі ми постаралися атакувати досить якісно і забити. Не варто забувати, що «Рома» дуже хороша команда: гравці вміють відмінно оборонятися і змогли нас проконтролювати. Було дуже складно. Ми бігли, боролися, але, на жаль, зазнали поразки. Це далеко не те, чого ми хотіли. Продовжуємо працювати! Дуже важливо виграти чемпіонат.

- Було мало небезпечних моментів, та й взагалі останнім часом у «Шахтаря» не завжди все виходить в атаці. Чому так?
- Нам дуже добре протистоять. І не завжди вдається приймати ідеальні рішення. У цьому потрібно обов'язково додати. Ми знаємо, що переживаємо свій не найкращий момент. Однак через складні періоди проходять всі команди світу. Зараз це ми. Тільки старанна робота великим союзом, сім'єю, допоможе впоратися з ситуацією.

- Багато вболівальників пишуть в коментарях, що у «Шахтаря» зараз криза...
- Тому що результат не приходить... Люди висловлюють свої думки, але команда намагається, працює щодня, і тільки так, завдяки праці ми зможемо успішно вийти з ситуації, що склалася. Зрозуміло, що вболівальники звикли бачити «Шахтар» чемпіоном, переможцем. Це не завжди дається, однак ми постараємося повернутися до цього і знову радувати своїх уболівальників.

Денис Шаховець Джерело: ФК Шахтар Донецьк
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 03 травня 2024, 12:33 3

«Манчестер Юнайтед» націлився на українського воротаря

Коментарі