Динамо – Рух. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного

Відомий український тренер зробив прогноз на матч 19-го туру УПЛ

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний зробив прогноз на матч 19-го туру Прем'єр-ліги України «Динамо» Київ - «Рух» Львів:

«Попереду матчі збірних, і «Динамо» не збирається втрачати очки, незважаючи на інтенсивний графік ігор. Кияни це зробили і в попередньому турі, обігравши міцну «Зорю» (2:0). Оскільки газон готували до матчів збірної України, «Руху» не дозволили грати на «Арені Львів», і в зв'язку з цим команда два тижні не мала необхідної ігрової практики. Чи легко це для команди? Можу сказати, що це не так просто, як здається. Це дуже складно. Ніякі тренування, двосторонки і спаринги не йдуть ні в яке порівняння з офіційними матчами.

Рівень майстерності у виконавців «Динамо» дуже високий. Психологічно від цього матчу львівська команда може отримати тільки позитив. Можуть вони взяти очки? Так, можуть! Що їм втрачати? Можуть також набратися досвіду в грі з командою, яка представляє Україну в єврокубках. Можна порівняти свій рівень в матчі з таким сильним суперником.

Чи є шанси у львів'ян взяти очки? Шанси теоретично є завжди. Але в даній ситуації - це зробити дуже складно, тому що «Динамо» покинуло Лігу Європи, програвши в обох матчах «Вільярреалу». Тепер головне завдання киян - це чемпіонство в УПЛ. Кияни по-спортивному злі для внутрішнього чемпіонату. Чи буде ротація складу у «Динамо»? Думаю, невелика буде, але експериментувати кияни не будуть. У старті «Динамо» ми побачимо Шапаренка, Бєсєдіна, Попова і Караваєва, що виглядає цілком логічно.

Динамівці постараються зберегти гандикап в 4 очки від «Шахтаря». Але покажіть мені людину, яка скаже, що «Динамо» втратить в цій зустрічі очки? Крім фанатів «Руху». Але молодці, що львівські фанати цього хочуть, це нормальна ситуація. Але «Динамо» хоче перемогти. Недооцінки з їхнього боку не буде, адже в єврокубках вони програли, а хлопцям зі збірних захочеться показати, що вони в хорошому тонусі», - сказав Грозний.

Матч «Динамо» Київ - «Рух» Львів відбудеться 21 березня. Початок зустрічі - о 17:00.

В'ячеслав Грозний Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Теніс | 05 травня 2024, 16:51 2

Стефанос Циципас і Паула Бадоса більше не разом

Коментарі