ДЕНИСОВ: «Чому НСК закрили? Люди опинилися на головах один в одного»

Журналіст прокоментував заборону на відвідування матчу «Шахтар» – «Рома»

Директор телеканалів Футбол 1/2/3 Олександр Денисов в авторській програмі «Денисов Time» прокоментував рішення київської влади заборонити відвідування матчу Ліги Європи «Шахтар» - «Рома» (1:2):

«У матчі з «Ромою» «Шахтар» опинився без підтримки уболівальників. Я з усією відповідальністю ставлюся до ситуації з ковідом як в Києві, так і в Україні. І розумію, наскільки це небезпечна історія, сам перехворівши свого часу.

Обурливо виглядала сама історія з вибірковістю. У четвер всі публічні заклади були відкриті: працювали ТЦ, в Палаці Україна був балет в 3D. В цей же час в Києві відбувся хокейний матч. Чому НСК «Олімпійський» (відкритий стадіон) закрили? Пустити 14 тисяч осіб було б не страшно. Добре, якщо дійсно ковід атакує, то в такому випадку можна було б закрити все. Але цього не сталося. Головним рішенням було - закрити цей матч.

Тут йде мова про якусь недбалість, дурість чи злочин. Чому? Куди піде людина, приїжджачи в Києв? Вона піде на Хрещатик і на Майдан, і там проведе час. А якщо подивитися футбол - піде в паб. Не пустити приїжджих на відкритий стадіон, означало - відправити їх в закрите приміщення. Люди опинилися на головах один в одного. Це рішення не сприяло зупинці розвитку епідемії в столиці, а збільшило цю ймовірність. Якщо влада вирішила закривати, то закривати потрібно було все. Велика дурість і злочин проти свого народу».

Микола Степанюк Джерело: Денисов Time
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 03 травня 2024, 15:09 3

У матчі-відповіді проти мюнхенців у старті вийде Андрій Лунін

Коментарі