Олександр ДЕНИСОВ: «Виявляється, Україна - просто «жертва ковіду»

Експерт незадоволений аргументами Спортивного арбітражного суду

Журналіст Олександр Денисов розчарований рішенням Спортивного арбітражного суду, який підтвердив технічну поразку збірної України.

«Апеляційна скарга України відхилена. Нам присуджують технічну поразку - 0:3. Але як чудово звучить формулювання. Виявляється, ми «жертва ковіду». Україна ні в чому не винна, Україна просто «жертва ковіду». Це як жертва маніяка, яка опинилася не в тому місці і не в той час. Ось і ми під час ковіду виявилися не в тому місці. «Не те місце» - це Швейцарія, де знаходиться і CAS, і УЄФА, і збірна Швейцарії».

«Ми вже не винні. Виявляється, нам вже не висувають ті звинувачення, які висували раніше. А саме: чому за 48 годин Україна не зібрала нову збірну? Маразм, який нам нав'язували, і від якого нам доводилося захищатися».

«Тепер у рішенні Лозаннського суду йдеться, що ніякого звинувачення немає. Ви - просто жертви. Ну от так! І навіть гроші, які ви платили, подаючи апеляцію в Лозаннський суд, вже не потрібні. Ви просто живіть з цим, як говориться, на безкоштовній основі», - сказав Денисов.

Іван Зінченко Джерело: Футбол 1/2/3
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 30 квітня 2024, 21:40 11

На Артема претендують «Наполі» та «Челсі»

Коментарі