БУЯЛЬСЬКИЙ: «Це один з найкращих виступів Динамо за останні 3-4 роки»

Хавбек «Динамо» – про єврокубкову кампанію, що завершилася

Півзахисник київського «Динамо» Віталій Буяльський прокоментував поразку від іспанського «Вільярреала» (0:2) в матчі-відповіді 1/8 фіналу Ліги Європи і виліт з турніру.

«Складна гра, тому що «Вільярреал» більше контролював м'яч. Ми більшу частину часу були без м'яча і більше втомилися. При відборі м'яча не було сил і легкості вибігати в контратаки.

Домовлялися не пропустити в першому таймі. У нас це не вийшло. Пропустили два м'ячі в першому таймі. Це надломило нас повністю.

Ми програємо всі разом і виграємо. Кожен з нас в чомусь провинився в першому голі.

Побачили рівень чемпіонату, побачили, як суперник контролює м'яч. Особливо це було видно в другому таймі. Потрібно вчитися у них контролю м'яча і передачам між лініями.

Це один з найкращих виступів в єврокубках за останні 3-4 роки. Ми потрапили в Лігу чемпіонів. Ми не виграли там у «Барселони» і «Ювентуса», але виступили непогано. У Лізі Європи пройшли «Брюгге». Я думаю, що всім на користь можна занести цей єврокубковий сезон.

Ми тепер сконцентрувалися на чемпіонаті України та Кубку. Тепер буде більше часу на підготовку до ігор», - підсумував Буяльський.

Нагадаємо, у чвертьфінал Ліги Європи пробилися: «Арсенал», «Динамо Загреб», «Гранада», «Рома», «Вільярреал», «Ман Юнайтед», «Славія» та «Аякс».

Денис Шаховець Джерело: Футбол 1/2/3
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 17 травня 2024, 18:28 13

Раніше Маріно працював помічником Арне Слота, який незабаром залишить Роттердам заради «Ліверпуля»

Коментарі