«Як дивитися в очі колегам»? Циганик відповів Костишину по суддівству

Тема навколо пенальті в матчах за участю «Колоса»

Після матчу «Маріуполь» - «Колос» наставник Руслан Костишин був незадоволений тим, що експерти обговорюють кількість пенальті, які в цьому сезоні призначають в ворота суперників команди з Ковалівки.

Зокрема, Костишин згадав журналіста Ігоря Циганика, який «вимагає якихось пояснень».

Журналіст відповів тренеру в своїй авторській передачі.

«Я в одній з минулих передач говорив, що «Колос» пробив 10 пенальті в сезоні. Десять. Не «Шахтар» чи «Динамо», а «Колос». 8 з них - з 80 по 90 хвилину. Деякі з них були поза штрафним майданчиком, але все одно призначали пенальті. Я нічого від Костишина не вимагаю. Я тільки хочу йому нагадати історію».

«Руслан Костишин виступав за« Дніпро», і він відмінно знає, як в ті часи ставилися до «Дніпра». І як це виходити на поле, знаючи, що проти тебе поставлять пенальті, а твоя команда роками їх не пробиває. І така ж ситуація зараз. І я не пам'ятаю ще випадків, щоб нас президенти або тренери просили з камерами приїхати в Ковалівку і захистити від свавілля суддів. І ми приїжджали. Ви думаєте, що ніхто нічого не знає і не розуміє».

«Як дивитися в очі колегам? Костишин сказав, що в ворота його команди поставили 10 пенальті. Це так. Три з них в одному матчі проти «Шахтаря». Ще були випадки, коли його команда вела в два голи і супернику давали пенальті в кінці матчу», - сказав Циганик.

Іван Зінченко Джерело: Циганик LIVE
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 17 травня 2024, 01:49 1

У Артема все також 20 забитих м'ячів, у Беллінгема та Серлота по 19 голів

Коментарі