Джерело: 10 клубів УПЛ не підтримали ідею Гельзіна про недовіру Лучано Лучі

Журналіст Олександр Денисов відреагував на поведінку президента «Олімпіка»

Директор телеканалів Футбол 1/2/3 Олександр Денисов прокоментував поведінку президента «Олімпіка» Владислава Гельзіна після матчу з «Шахтарем»:

«Гельзін вже вибачається за свою поведінку, він намагається якимось чином врятувати ситуацію. «Олімпік» вже покараний тим, що не зможе проводити матчі на стадіоні «Динамо» імені Валерія Лобановського. «Олімпік» отримав покарання за емоції свого президента. Сам Гельзін досі ще не покараний, ще збираються матеріали, питання ще відкрите, і по Гельзіну будуть слухання через тиждень. У мене передчуття, що нічого хорошого Гельзіну не світить.

Гельзін вирішив збирати всі клуби, щоб висловити недовіру Лучано Лучі. Швидше за все, це була емоція, ніж логіка, і більшість клубів розуміють, що прийти і покричати на адресу когось - це ні про що. Клуби не впливають і не призначають главу суддівського корпусу, клуби не мають права втручатися в жодні справи суддівського корпусу, це практика, яка чітко входить в структуру ФІФА і УЄФА.

Поспілкувавшись з офісом УПЛ, я з'ясував, що 10 клубів взагалі не підтримало позачергові збори учасників Прем'єр-ліги для обговорення суддівства. Чи то клуби були не згодні з позицією Гельзіна, то чи розуміли, що це марно, але факт залишається фактом, що ніяких зборів з цього приводу не буде».

Микола Степанюк Джерело: Денисов Time
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 05 травня 2024, 21:13 2

Леверкузенці у матчі 32-го туру розгромили «Айнтрахт» Франкфурт

Коментарі