Фран Соль хоче залишитися в Тенеріфе. Динамо влітку може повернути форварда

Агент Хав'єр Кордон заявив, що іспанець дуже радий грати за «Тенеріфе»

Футбольний агент Хав'єр Кордон заявив, що форвард Фран Соль дуже задоволений виступом за команду «Тенеріфе», яка орендувала футболіста у «Динамо».

Представник нападника підкреслив, що гравець у захваті від острова, навколишнього середовища, клубу і любові, яку він отримує від уболівальників з моменту підписання контракту:

«З першої хвилини, коли він прибув у «Тенеріфе», у нього було дуже гарний настрій, і він був дуже радий бачити прийом, який отримав від клубу, товаришів по команді, технічної команди, спортивного менеджменту та вболівальників. Він щасливий. Він людина особлива, і сьогодні все на 100% позитивно. Це те, що ми шукали. Він завжди намагається працювати з усіх сил, але якщо він на позитиві, його результативність стає ще вищою».

Агент також розповів про майбутнє гравця: «Очевидно, що менеджери інших клубів роблять свою роботу і намагаються передбачати події. Але це особливий випадок. Нам було важко переконати київське «Динамо» віддати його в оренду. Ми побачимо влітку, що буде. Гарна результативність, яку показує Фран Соль, може спростити ситуацію. Або ні.

Київське «Динамо» теж знає про його хорошу форму і має право сказати: наступного року ти залишишся з нами. Але я також хочу думати, що думка форварда матиме вагу і що до побажань гравця прислухатимуться. Очевидно, він щасливий грати в Іспанії і дуже радий бути гравцем «Тенеріфе».

Фран Соль в поточному сезоні провів 24 матчі забив 7 голів за «Тенерифе» в Сегунді.

Микола Степанюк Джерело
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Волейбол | 02 травня 2024, 11:02 9

Лідер української команди – про майбутнє

Коментарі