Йожеф САБО: «Настільки фартового тренера, як Луческу, я не бачив»

Фахівець вважає, що наставнику київського «Динамо» дуже часто щастить

Колишній головний тренер «Динамо» і збірної України Йожеф Сабо поділився очікуваннями від першого поєдинку 1/8 фіналу Ліги Європи «Динамо» - «Вільярреал».

«Я все життя думав, що мій друг Валерій Васильович Лобановський фартовий. Але настільки фартового тренера, як Луческу, я не бачив. Великий Фергюсон, коли вигравав Лігу Чемпіонів в 1999 році, сказав, що недостатньо бути великим тренером, має бути і везіння. У Луческу дуже багато везіння.

«Вільярреал» - це велика команда, там хороші футболісти. Вони зараз на сьомому місці в чемпіонаті, це непоганий результат. Киянам буде важко.

Я зараз не бачу, щоб Циганков був провідним гравцем в «Динамо». Провідний футболіст - це той, який тягне команду за собою, весь час в атаці, весь час створює моменти. Зараз ключовий гравець - це Віталій Буяльський. Він завжди на вістрі, грає небезпечно. Якщо Циганков не зможе вийти через травму то, швидше за все, вийде Родрігеш. Він багато рухається, активний, але не все у нього виходить. Проте, він може повести партнерів за собою», - сказав Сабо.

Перший матч 1/8 фіналу Ліги Європи «Динамо» - «Вільярреал» відбудеться в четвер, 11 березня, о 19:55 за київським часом.

Михайло Шаповалов Джерело: Футбол 1/2/3
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футзал | 26 травня 2024, 19:55 8

Футзальний чемпіонат світу пройде з 14 вересня до 6 жовтня в Узбекистані

Коментарі