Рональд КУМАН: «Барселона заслужила більшого»

Наставник каталонської команди прокоментував нічию з ПСЖ у матчі-відповіді 1/8 фіналу ЛЧ (1:1)

Головний тренер «Барселони» Рональд Куман поділився враженнями про матч-відповідь 1/8 фіналу Ліги чемпіонів із паризьким ПСЖ (1:1). Нічия не дозволила «Барселоні» вийти до наступного раунду турніру.

«Ми вибули, але сьогоднішній матч залишив хороші враження. У нас були можливості серйозно ускладнити життя суперникам. Ми домінували у першому таймі, незважаючи на серйозний ризик з грою в три центральні захисники. Згідно з відчуттями, ми заслуговували більшого. Після першого тайму мали вести щонайменше 2:1. Забий ми другий м'яч, і другий тайм міг скластися зовсім інакше.

У першому матчі вони показали дивовижну реалізацію моментів. Нам не вдалося зіграти так само ефективно у матчі-відповіді. Але мені немає в чому дорікнути гравцям. Хлопці зробили все що могли. У нас були моменти, але ми не змогли ними скористатися. І їхній воротар був найкращим сьогодні.

Існує величезна різниця між тим, в якому ключі ми завершили виступ в минулому сезоні, і як вилетіли в цьому. У сьогоднішньому матчі ми нарешті зіграли на своєму рівні. Потрібно і далі йти цим шляхом. Звичайно, ми розчаровані, але враження, які залишилися після цієї гри, дуже важливі», - вважає Куман.

Перший матч «Барселони» із ПСЖ завершився перемогою паризького клубу з рахунком 4:1.

Михайло Шаповалов Джерело: УЄФА
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Теніс | 02 травня 2024, 18:31 0

Еліна насолоджується приємними моментами, коли всі можуть зібратися разом

Коментарі