Дворазовий чемпіон розсилав в держслужби білий порошок від образи

Затаїв образу на 40 років

Брент Картер - професійний гравець в покер. За свою кар'єру він виграв більше $ 3,000,000 і два золотих браслети WSOP по Холдему і Омасі. Однак Картер не завжди був покеристом - в далекі 70-ті він готувався стати професійним жокеєм.

Його кар'єра на іподромі йшла в гору, поки в 1976 році його ліцензія не була припинена у зв'язку з підозрою в шахрайстві. Через кілька років Брент був повністю виправданий, але про професію жокея можна було вже забути через зіпсовану репутацію.

Картер подався в покер, але образа за невиконанану мрію переслідувала його все життя. Протягом 40 років Брент тричі відправляв у офіс гральної комісії штату Нью-Йорк білий порошок.

5 років в'язниці за тальк
Перший раз ФБР уважно вивчили порошок і прийшли до висновку, що він не є небезпечним. Витівку розцінили як жарт, проте Картеру винесли попередження, що наступного разу він може понести за це покарання. Стара образа не давала спокою і покерист продовжував розсилати нешкідливий порошок.

На другий і третій раз Брент також відбувся попередженням. У 2020 році в комісію знову прийшов білий порошок, який виявився звичайним тальком. Але у правоохоронних органів Нью-Йорка, мабуть, здали нерви, і вони звинуватили Картера в федеральному злочині.

Тепер образливому покеристу загрожує 5 років тюремного ув'язнення. Але з огляду на те, що Картеру 72 роки, він може відбутися штрафом, який навряд чи зупинить його від наступної спроби помститися за зіпсовану кар'єру.

Віталій Петровський Джерело: poker.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 03 травня 2024, 12:33 3

«Манчестер Юнайтед» націлився на українського воротаря