Олександр КОСЕНКО: «З Хорватією все накочувалося, як сніжний ком»

Наставник футзальної збірної висловився про розгромну поразку

Головний тренер збірної України з футзалу Олександр Косенко прокоментував поразку Хорватії (2:7) у відборі Євро-2022.

«У домашньому матчі з хорватами нам зовсім не вдався другий тайм. Третій та четвертий голи… Начебто в меншості вистояли, добре відіграли й потім у простій ситуації помилилися при стандарті, не розібралися. Четвертий гол - «за комірець» воротарю.

Це нас трохи вибило з колії, і ми не змогли зібратися. Не виходила гра в п'ять польових, хоча теж моменти створили, але не забили й пропустили в порожні ворота. Як сніжний ком усе накочувалося, наприкінці зустрічі у нас геть нічого не виходило. Бувають такі дні, коли нічого не виходить. Мабуть, це був один із них.

Хорватія - дуже технічна, зіграна команда. Суперники не здивували, оскільки ми й очікували від них такої хорошої, якісної гри. Ми переглядали матчі, знали, що це добротна команда, з якою нам буде важко. Проте все одно розраховували на позитивний результат, сподівалися, що вдома до нас повернеться удача. На жаль, не повернулася, не склалося.

Зміни в складі? Потрібно зараз це все переварити, переосмислити, передивитися. Наразі я не готовий про це говорити», - сказав Косенко.

Максим Гаптар Джерело: Українська асоціація футболу (УАФ)
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футзал | 21 квітня 2024, 22:38 0

Українці завершили виїзд до Угорщини зі 100% результатом

Коментарі