Агент Реброва: «Контактів і переговорів з ЦСКА не було»

Шандор Варга - про чутки щодо наставника «Ференцвароша»

Агент Сергія Реброва Шандор Варга прокоментував інформацію про інтерес до наставника «Ференцвароша» з боку московського ЦСКА:

«Я абсолютно не здивований таким розмовам в Москві, тому що «Ференцварош» обігрував московський ЦСКА на його полі. Тоді це була сенсація, тому що перед цим ЦСКА обігравав «Реал». Але можу сказати, що я 25 років є агентом Сергія Реброва, оформив з ним близько 9-10 контрактів, але контактів або переговорів з представниками московського ЦСКА у нас не було.

Зараз у Сергія діючий контракт з «Ференцварошем», в Будапешті його дуже цінують і поважають. Команда може стати чемпіоном втретє поспіль, такого не було в історії місцевого футболу 117 років.

Чи прийняв би Ребров пропозицію росіян на тлі поганих відносин двох країн? Звичайно, краще про це запитати у нього самого. Але прикро, що зараз такі питання розглядаються під цим кутом, адже у мене теж багато друзів в Москві і Росії. Хотілося б, щоб спорт об'єднував. Політики все завжди хочуть зіпсувати, а спортсмени об'єднують країни».

Олег Дідух Джерело: Metaratings
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 05 травня 2024, 18:53 0

Головний тренер «Динамо» дав прес-конференцію після матчу з «Колосом»

Коментарі