Артем МІЛЕВСЬКИЙ: «Забити Динамо? Ми три рази до воріт дійшли»

Нападник «Миная» розповів про поєдинок із київським клубом (0:3)

36-річний український форвард «Миная» Артем Мілевський підбив підсумки поєдинку 17-го туру УПЛ з київським «Динамо» (0:3).

- Звичайно, було незвично. Але дякую уболівальникам, коли я виходив, мені поплескали. Мені дуже приємно. Для мене це важливо. Результат, звичайно, не той, який ми очікували. Хотіли дати «Динамо» бій, але з різних причин не вийшло.

- Кого було найбільш приємно побачити?
- Олега Гусєва. Поспілкувалися, домовилися побачитися в четвер.

- Бажання забити сьогодні було особливим?
- Ну... Ви знаєте, хотілося виглядати як цілісна команда. Але «Динамо» Київ - хороший колектив. Ми хотіли гідно зіграти, гідно виглядати, тим більше, що матч очікувався в Ужгороді. Але відбувся в Києві. Якби ми грали там, повірте моєму досвіду, Києву було б у сто разів важче. А так трошки в другому таймі втратили концентрацію - гол, другий, вилучення, і все. Нічого вже не вдієш.

- Гол у ворота «Динамо» святкував би?
- Ми три рази до воріт дійшли, можливо, чотири, ну п'ять. Можливості забити особливої ​​не було.

- Під час гімну у тебе був гарний настрій...
- Я посміхався, тому що у мене був гарний настрій перед грою. Напевно, на цьому стадіоні я вже більше не зіграю. В останній раз був тут сім років тому з «Хайдуком». Мені взагалі приємно тут перебувати.

- А грати приємно було?
- Дуже незвично було весь час бігати за м'ячем, відбирати. Я звик на цьому полі тримати м'яч весь час під контролем, в ногах. Але тепер інша історія, треба постійно бути в обороні. Важко...

Михайло Шаповалов Джерело: Профутбол Digital
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 05 жовтня 2024, 20:53 8

На Артема Довбика чекає чергова зміна тренера

Коментарі