ЛЕОНЕНКО: «Провальний матч Шахтаря. Відчуття, що Каштру вже звільнили»

Футбольний експерт прокоментував матч-відповідь 1/16 Ліги Європи

Футбольний експерт Віктор Леоненко прокоментував матч-відповідь 1/16 фіналу Ліги Європи, в якому «Шахтар» обіграв ізраїльський «Маккабі» Т-А (1:0):

«Кожен хотів проявити себе окремо. Але команди в цілому не було. Найнеприємніше - це те, що було під мільйон хороших атак, проте тільки одна закінчилася скаргою на Матвієнко від Бессарабського ринку, що він м'ячем пом'яв квіти. Я їх вітаю, звичайно, але для себе переконався, що збори «Шахтарю» потрібно розпочинати 2 січня. Видно, що команда не підготовлена.

Було два моменти - коли Мораес хотів забивати у свої і перекладина зі штангою. Дуже провальний матч. Потрібно дуже серйозно і рано починати. У мене таке відчуття, що Каштру вже звільнили, або його футболісти не поважають. Навіть якщо гравці не налаштувалися - значить, винні всі. Не уявляю, щоб було, якби «Шахтар» не пройшов команду, яку важко назвати складним суперником.

Чому критикую «Шахтар»? Тому що бразильців якщо вночі розбудити - вони що завгодно зроблять з м'ячем, а якщо бразильці не можуть, то вже ми тим більше. У нас в основному деревяні гравці, їм потрібно довго розгойдуватися. Нікого не звинувачую, але рано почали. Тому ми і вигрібаємо ось такі погані ігри, кажучи м'яко.

Каштру більше нічого не залишається робити, окрім як готувати команду, а зі складом завжди потрібно вгадувати, будь-якому тренерові. Хочу вірити, що за «Шахтар» і «Динамо» в єврокубках навіть ті, хто по-своєму ненавидить ці клуби. Всіх вітаю, ми пройшли далі. Щоправда, пишатися нічим».

Микола Степанюк Джерело: Футбол 1/2/3
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 09 травня 2024, 00:01 68

Мадридський клуб став фіналістом Ліги чемпіонів

Коментарі