«Берінчик отримає свій шанс на титул». Не виключений бій з Тео Лопесом

Олександр Красюк розповів про ситуацію з Берінчиком

Промоутер Олександр Красюк розповів, чому легковаговик Денис Берінчик продовжує боксувати в Броварах (наступний бій 21 березня) проти не надто відомих суперників.

«Він боксує в основному в Києві, тому що тут він закінчує своє обрамлення. Коли я говорю про український бокс, то порівнюю це з шахтою, де добувають алмази. Ось добули алмаз, але поки його цінність тільки потенційна. Після того, як його приведуть в товарний вигляд, тоді буде його справжня цінність. Поки що в Україні немає такого ринку, який міг би змагатися з британським або американським ринком. Чи готовий Берінчик битися з чемпіонами в Англії або США? Я думаю, що майже готовий. Чи буде він це робити? Не знаю, у Великобританії чи ні, але він точно отримає шанс битися за титул».

«Інше питання, чи використає він його. Що стосується боїв проти топ-5 рейтингу, то боксер повинен мати відповідні параметри рекорду в кар'єрі. Берінчик 21 березня проведе бій проти 15-го номера рейтингу, Хосе Санчеса. Ось і логіка. У його вазі чемпіон - Тео Лопес. Йому потрібно по IBF захищати титул проти Камбососа. Далі підуть інші організації, в тому числі WBO, де Берінчик є найвищим претендентом на статус обов'язкового претендента. І Берінчик буде призначений таким претендентом, це питання часу».

«Що робити поки що Денису, поки його не висунули на статус претендента? Можна відпочивати, а можна проводити поєдинки. Така стратегія по Берінчику», - розповів Красюк.

Іван Зінченко Джерело: Большой куш
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 05 травня 2024, 08:51 4

Жоан Лапорта був розлючений

Коментарі