ФК Львів заперечує тиск УАФ в «мовному скандалі»

Клуб заявив, що ніякого тиску немає

ФК «Львів» на офіційному сайті спростував інформацію одного ЗМІ про те, що Українська асоціація футболу тисне на клуб, щоб пом'якшити скандал навколо мовного питання.

Під час матчу УПЛ «Колос» - «Львів» тренер гостей Віталій Шумський попросив 4-го арбітра говорити з ним українською, а за це суддя матчу показав наставнику попередження.

У ЗМІ стверджувалося, що УАФ тисне на «Львів» і вимагає випустити м'яку заяву. Клуб це спростовує.

«У соцмережі Твіттер видання «Спортивка» з'явилося наступне повідомлення: «У зв'язку з подіями щодо так званого мовного скандалу навколо тренера Шумського «Львів» почали жорстко пресувати з Києва. Скажімо так, з кіл, максимально наближених до УАФ. Вимагають відповідну заяву для пом'якшення ситуації, яка вийшла за рамки футбольної».

«Клуб заявляє, що це повідомлення не відповідає дійсності. Офіційно спростовуємо згадану інформацію газети «Спортивка» та закликаємо представників ЗМІ, футбольної громадськості та вболівальників клубу не довіряти сумнівним і неперевіреним даним. В разі потреби - звертатися за офіційним коментарем до прес-служби ПФК «Львів».

«Також нагадуємо, що ПФК «Львів» завжди твердо обстоює свою позицію та власною діяльністю постійно акцентує увагу на важливості національних цінностей у житті кожного громадянина нашої держави.

Іван Зінченко Джерело: ФК Львів
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 06 травня 2024, 12:08 6

Відомий тренер вважає, що коуч розраховує отримати роботу в «Поліссі»

Коментарі