Екс-чемпіон світу оцінив шанси Усика в боях з Джошуа, Ф'юрі і Вайлдером

Руслан Чагаєв вважає, що в українця є шанси на перемогу

Колишній чемпіон світу з боксу в суперважкій вазі Руслан Чагаєв оцінив перспективи Олександра Усика в потенційних боях проти найсильніших представників хевівейта.

«Сашко зараз йде дуже добре, виграє всі бої. Щоправда, говорити зараз, що він один із найкращих супертяжів, поки рано. А те, що він один з найкращих боксерів в крузерах, це однозначно. Тому що він показує божевільний бокс. Мені дуже подобається, як він боксує. Він б'ється дуже розумно. Не те, що один удар вдарив, а десять пропустив. Можливо, Усик б'є не так багато, але практично не пропускає. Я вважаю, що вся краса полягає в тому, щоб вдарити і не пропустити.

Чи зможе Усик дати конкурентний бій Джошуа, Вайлдеру і Ф'юрі? Звісно! Такий боксер, як Олександр Усик, який досяг таких висот в аматорському та професійному боксі, може щось показати. Він може виграти, може програти. Це бокс, але я вважаю, що у нього шанси не менші, ніж, припустимо, у Джошуа з Вайлдером або у Вайлдера з Ф'юрі. Грубо кажучи, шанси 50 на 50. Якщо їх всіх брати, то у кожного з них шанси 50 на 50, якщо вони будуть боксувати один з одним», - сказав Чагаєв.

Руслан Чагаєв завершив кар'єру в 2016 році.

Володимир Клепач Джерело: USACHEV TV
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 03 травня 2024, 01:38 2

Лідер «Інтер Маямі» на високому рівні провів квітень у Major League Soccer

Коментарі