Олександр ЯРОСЛАВСЬКИЙ: «Металіст буде грати в Лізі чемпіонів»

Харківський бізнесмен боргами старого клубу займатися не збирається

Харківський бізнесмен Олександр Ярославський розповів деталі про майбутнє відродження клубу «Металіст» Харків:

«Яких тільки заяв не було: всіляких політиків, навколофутбольних людей, вже повернули і «Металіст», і великий футбол. Але футболу немає ніякого. «Металіста» як не було, так і немає.

Я якось вранці встав і зрозумів, що пора повертати «Металіст». Я завжди говорив, що якщо й буду займатися, то тільки «Металістом». Думаю, що і обласна влада буде приймати в цьому участь. Також я покладаю надії на вболівальників. У певний момент вони холодно поставилися до клубу, у мене є до них запитання. Я хочу, щоб вони знали: якщо ми повернемо «Металіст», то не маємо права його відпустити ніколи.

Борги перед футболістами? Ми повинні законним шляхом забрати бренд, а борги нехай виплачують ті, хто їх створював. Я боргами займатися не збираюся».

Ярославський: Так, «Метал» може стати базою для відродження «Металіста».

«Діалог з Євгеном Красніковим [засновником «Металу»] ніколи не припинявся. Якщо я взявся за повернення «Металіста» - він буде обов'язково в Харкові, вболівальники можуть бути спокійні. Ми його повернемо залізно. У мене немає в цьому ніяких сумнівів.

Коли я приймав «Металіст» в 2005 році, він грав у Першій лізі, а потім ми шматували відомі європейські клуби. Я впевнений, що наш старий-новий проект буде брати участь в Лізі чемпіонів. Харків цього заслуговує. Досить фінансування, досить грошей, щоб ми грали в Лізі чемпіонів».

Микола Степанюк Джерело: Профутбол Digital
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 07 травня 2024, 07:45 0

Українська команда є фаворитом поєдинків проти Румунії та Словаччини.

Коментарі