У вас очей немає, безмозкі? Воротар Руху лаявся після вилучення з Шахтарем

Олександр Бандура зіткнувся з Віктором Корнієнком і побачив червону картку

У кінцівці матчу 15-го туру УПЛ між командами «Шахтар» і «Рух» (2:0) голкіпер команди гостей Олександр Бандура зіткнувся з Віктором Корнієнко, за що рефері Микола Балакін показав йому червону картку.

Залишаючи поле, Бандура не стримав емоцій. В ефір телеканалу Футбол 1 потрапили слова:

Бандура: «Навіщо вилучаєш? У вас очей немає, чи що, бл**ь? Стик йде, бл**ь, безмозкі, бл**ь».

Після гри голкіпер «Руху» Олександр Бандура приніс вибачення за цей інцидент:

«Відверто кажучи, в кінці матчу стався неприємний епізод. Я після цього ще довго не міг заснути. Не збирався зіграти грубо, а тим більше - нанести травму Віктору Корнієнко. Це абсолютно ігровий епізод, в якому кожен хотів першим дістатися до м'яча. Тому хочу вибачитися перед футболістом.

Після вилучення я на емоціях наговорив багато зайвого бригаді арбітрів. Визнаю, що був не правий. І хочу за це вибачитися перед суддями. У пориві емоцій кинув футболку, хочу вибачитися перед вболівальниками і за це. Футбол без помилок неможливий. Дуже шкодую про свій вчинок.

На жаль, в наступному матчі (проти «Колоса») я не зможу допомогти своїй команді, тому ще раз прошу вибачення у партнерів, тренерського штабу, керівництва і, звичайно, вболівальників «Руху». Наша гра вселяє оптимізм, тому вірю, що скоро прийде і позитивний результат».

ВІДЕО. Вилучення Бандури в матчі «Шахтар» - «Рух»

Микола Степанюк Джерело: ФК Рух Львів
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хокей | 05 травня 2024, 08:55 4

Угорщина та Словенія підвищилися у класі за підсумками виступів у Дивізіоні 1A

Коментарі