Травма не така жахлива. Чому Ярмоленко відмовився від вигідних пропозицій

За даними Денисова, до Андрія був інтерес з Саудівської Аравії і «Майамі»

Директор телеканалів Футбол 1/2/3 Олександр Денисов розповів про травму півзахисника збірної України та «Вест Хема» Андрія Ярмоленка:

«Травма Ярмоленка настільки швидко обросла чутками, домислами і незрозумілими історіями, що стало прикро за гравця. Насправді, травма Ярмоленка не така жахлива, як її могли уявити. Буквально залишилося 10-15 днів до відновлення.

Що дуже важливо в цій історії? Андрій дуже сфокусований і дуже мотивований зіграти на Євро-2020. Зараз для нього - це дорожче, більше, ніж гроші, це більше, ніж що-небудь. Тому як в зимову перерву було відразу кілька пропозицій про те, щоб Ярмоленко перейшов в інший клуб. Але країни ці не сприяють апріорі, щоб тебе викликали в збірну.

Був конкретний інтерес з боку Саудівської Аравії і з боку Північної Америки - «Маямі». Були кращі умови, але Ярмоленко прекрасно розумів, що в разі цього переходу, можливо, втратить можливість зіграти на Євро. І він відмовився від вигідних грошових пропозицій, вважаючи за краще залишитися в «Вест Хемі», повернутися в форму і обов'язково зіграти в збірній України на Євро-2020. Чекаємо його повернення».

Микола Степанюк Джерело: Денисов Time
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 07 травня 2024, 00:44 0

Артем може замінити Віктора Осімхена в «Наполі»

Коментарі