Антонін ГІГОННА: «Здивувався, коли мене не заявили в індивідуальну гонку»

Французький біатлоніст – про завоювання золотої медалі в сингл-міксті

Біатлоніст збірної Франції Антонін Гігонна прокоментував перемогу в одиночній змішаній естафеті на чемпіонаті світу-2021 в словенській Поклюці.

«Медалі не надто важкі, у нас на шиї вони виглядають відмінно.

Я здивувався, коли мене не заявили в індивідуальну гонку. Я непогано провів спринт з переслідуванням, показав хорошу швидкість і, в цілому, виступав набагато краще, ніж на початку сезону. Тим більше, в рейтингу індивідуальних гонок я був на 10 позиції. Моє здивування можна зрозуміти. Тренер сказав, що поставить мене в одиночну змішану естафету, тому кілька тренувань я присвятив скорострільності. Я готувався до цього старту. Було приємно передати естафету Жульї першим, розслабитися і дивитися за її роботою на останньому етапі.

Не думав, що Йоханнес так скоро спробує відірватися. Початок гонки пройшов як завжди. Ми стартували і якийсь час йшли в групі, темп був не надто високим, але на підйомі Йоханнес почав прискорюватися. Я намагався слідувати за ним і набрав швидкість, близьку до мого максимуму. Було непросто. На щастя, скоро ми підійшли до спуску, де я зміг перевести дух, та й підхід до стрільбища тут не складний», - сказав Гігонна.

Денис Шаховець Джерело: Український біатлон
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 03 травня 2024, 23:59 17

Україна в рейтингу УЄФА посіла остаточну 18-ту позицію