МАРКЕВИЧ: «Не сподобалася нерішучість у виконанні гравців Динамо»

Відомий український тренер проаналізував виступ киян в Лізі Європи

Глава комітету збірних команд УАФ Mірон Mаркевіч прокоментував нічию київського «Динамо» з бельгійським «Брюгге» (1:1) в першому матчі 1/16 фіналу Ліги Європи.

«Якщо відверто, то було передчуття, що «Динамо» зіграє внічию, а «Шахтар» переможе, як кажуть, на класі. У матчі з «Брюгге» в діях підопічних Мірчі Луческу сподобалося те, що вони діяли досить дисципліновано, за винятком моменту з пропущеним голом: Артем Бесєдін та Георгій Бущан, по видимому, понадіялися один на одного і схибили. Що не сподобалося в грі «Динамо», так це нерішучість на підступах до штрафного майданчика бельгійців. Господарям потрібно було діяти активніше, особливо беручи до уваги фактор свого поля. Зусиль одного Віталія Буяльського в передній лінії виявилося недостатньо, щоб схилити шальки терезів на свою користь.

Тим не менш, незважаючи на домашню результативну нічию, у наших хлопців залишаються непогані шанси пройти далі. «Брюгге» в Києві не вразив, тим більше, що і в матчі-відповіді бельгійцям не зможуть допомогти хворий головний тренер і декілька провідних гравців. Це може стати вагомою підмогою для динамівців. Правда, за умови, що вони продемонструють агресивність в атаці і стійкість у своїх воріт», - сказав Маркевич.

Матч-відповідь «Брюгге» - «Динамо» відбудеться 25 лютого в Бельгії.

Максим Гаптар Джерело: Metaratings
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 02 травня 2024, 12:21 7

Наставник може не допрацювати до кінця сезону

Коментарі