Шахтар розпочав продаж квитків на матч із Маккабі в Києві

Матч-відповідь 1/16 фіналу Ліги Європи відбудеться на «Олімпійському» 25-го лютого

«Шахтар» почав реалізацію квитків* на домашній поєдинок 1/16 фіналу Ліги Європи проти «Маккабі» з Тель-Авіва. Поєдинок відбудеться в четвер, 25-го лютого, о 19:55 за київським часом.

1-й етап (від 18 лютого). Придбати квитки на матч із «Маккабі» ТА можуть власники абонементів усіх сезонів починаючи від сезону-2013/14 включно. Для них діє спеціальна знижка: -10% від вартості квитка у вільному продажу (2 тикети в руки).

На цьому ж етапі пріоритетна нагода придбати квитки - у передплатників Shakhtar Club. Кожен власник передплати отримає доступ до купівлі квитків у своєму мобільному додатку. Також у цей період квитки зможуть придбати вболівальники, які відвідали матч з «Інтером».

2-й етап (від 20 лютого). Старт вільного продажу. Квитки доступні на shakhtar.com або в мобільному додатку FC Shakhtar (Google Play і App Store).

«Шахтар» - «Маккабі» ТА: стартова вартість квитків

Standard: 100, 150, 200, 300, 500 і 700 гривень;
The Club (снек-меню): 1 000/1 500 гривень;
The Lounge (з пакетом гостинності): 4 000 гривень;
Sky Box: 6 000-10 000 гривень.

У сезоні-2020/21 продовжує діяти система динамічних цін.

Усі квитки - іменні. Під час проходження вхідного контролю на стадіоні вболівальник повинен мати із собою та пред'явити в разі звернення до нього працівника стадіону, ФК «Шахтар» і/або правоохоронних органів документ, що посвідчує особу (таким може бути на вибір: оригінал дійсного українського паспорта, дійсного закордонного паспорта, дійсного посвідчення водія).

Аби запобігти поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CоV-2, і виконуючи вимоги щодо дотримання протиепідемічних заходів під час проведення футбольних матчів, особи, залучені до його організації та проведення, й відвідувачі мають дотримуватися всіх санітарних норм і правил.

Задля безпеки всіх відвідувачів футбольного матчу кожного, хто порушуватиме санітарні заходи, та/або матиме ознаки респіраторної хвороби, та/або чия температура тіла буде вище 37,2°C, не буде допущено на стадіон або буде виведено з його території. При цьому вартість квитка не повертається.

*Постановою Кабінету Міністрів України від 17 лютого 2021 року № 104 внесено зміни до Постанови Кабінету Міністрів України від 9 грудня 2020 року № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2», згідно з якою від 18 лютого 2021 року спортивним клубам дозволено проведення спортивних заходів (матчів) із глядачами за умови дотримання обмежень, встановлених законодавством.

Михайло Шаповалов Джерело: ФК Шахтар Донецьк
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 19 травня 2024, 07:15 0

Час киянам забивати перший гол в очному протистоянні

Коментарі