Хто в Десні вигукнув расистську образу? Циганик розповів деталі

Футбольний журналіст прокоментував інцидент на матчі «Зоря» – «Десна»

Футбольний журналіст Ігор Циганик прокоментував ситуацію навколо матчу «Зоря» - «Десна», під час якого хтось вигукнув образи за расовою ознакою:

«Хочу сказати, що це справа виховання. Я засуджую будь-які такі прояви. Треба стримувати себе, не намагатися поширювати ось таку історію, не намагатися її спровокувати. Треба стримувати свої емоції.

Є різні чутки, я переговорив з багатьма людьми. Різні чутки ходять: хто говорив, що говорив. Але сам по собі голос був. Воно вилетіло та потрапило в ефір. І його почуло багато людей.

Різна інформація є, але не всі підтверджують, що це було зі штабу «Десни». Деякі учасники інциденту кажуть, що це могло прозвучати і з поля. Тобто, сам по собі процес був дуже поганий.

Не буду зараз називати прізвища людей, яких називають, тому що це нечесно. Ще не пройшло розслідування, не хотів би я зараз говорити, що той чи інший футболіст чи тренер зробили так чи не так. Але всі підтверджують, що був такий момент. Я думаю, що буде розслідування, комітет чесної гри його проведе, і після цього можна буде назвати прізвище людини, яка сказала ту фразу, яку всі чули.

Це дуже неприємно, і якщо підтвердиться, що це зробив той чоловік, на якого зараз говорять, для мене це буде дуже великим здивуванням. А поки що говорити прізвища не буду, тому що немає офіційного підтвердження. Немає остаточного рішення, а це досить серйозне звинувачення.

Є певна група людей, яка вказує на одну людину. Думаю, що на наступному тижні ми дізнаємося більше. Якщо я отримаю більше підтверджень - я зможу назвати прізвище цієї людини. Але сам факт - це реально неприємно. І до таких людей ставитися з розумінням - неправильно. Якщо ти хочеш образити людину на расовому грунті - це неправильно. Є нульова терпимість по відношенню до таких моментів».

Микола Степанов Джерело: Циганик LIVE
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 07 жовтня 2024, 00:44 0

Іван Юріч висловився про останній матч в Серії А

Коментарі