Вони злочинці? Комітет етики почав вивчення фраз Федорчука про Селезньова

Комітет УАФ відправив лист-уточнення на адресу сімферопольської «Таврії»

Комітет з етики та чесної гри УАФ відправив на адресу сімферопольської «Таврії» лист, в якому повідомляється, що на наступному засіданні будуть вивчені висловлювання наставника клубу Олега Федорчука, який нібито заявив (цитата з листа): «Ті, хто запрошують Мілевського і Селезньова - злочинці».

Нагадаємо, в яскравому інтерв'ю Олега Федорчука було сказано:

Питання ж не в тому, що Селезньов випиває. Чи виконує він той обсяг роботи, який від нього вимагають. Чи є у нього необхідний енергетичний і функціональний потенціал. А його немає. Так само, як і у його близнюка, який грає в іншій команді. Мілевський - брат-2 Селезньова. Є футболісти, які випивали більше, ніж Селезньов і Мілевський разом узяті. Але вони грали до 40 років.

Чи уявляю я Мілевського і Селезньова в одній команді? Хіба що, в команді з боулінгу. Можна до них і Алієва додати. Буде атакуюча трійка.

Це все жарти, але якщо серйозно. Мілевський чиєсь місце зайняв. Позицію молодого і перспективного футболіста. Якщо хтось бере Селезньова і Мілевського, то псує кар'єру іншому гравцеві. Це злочин. А ті, хто це роблять, - злочинці.

ФЕДОРЧУК: «Мілевський і Селезньов? В команду з боулінгу. І Алієва додати!»

Лист Комітету з етики та чесної гри УАФ

Микола Степанюк Джерело: Telegram
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 18 травня 2024, 20:10 9

Наставник киян оцінив матч УПЛ та підготовку до нового сезону

Коментарі