Яремчук прокоментував свій феєричний перфоманс у матчі з Мускроном

Український легіонер «Гента» дуже радий тому, що вдалося зіграти так результативно

Український легіонер «Гента» Роман Яремчук прокоментував свій феєричний виступ у матчі 26-го туру чемпіонату Бельгії проти «Мускрона» (4:0). Відзначимо, що українець забив три голи і віддав асист.

«Велика перемога. Для мене важливий кожен гол. Нападнику потрібна довіра, ви отримуєте це, забиваючи голи. Це моя робота, і тому я тут. Вся команда розраховує на мене.

Я дуже радий, що Вадіс Оджіджа-Офое повернувся. Він - найважливіша ланка в клубі, гравець, який думає творчо. Як нападник, ти можеш бути задоволений тільки кимось на кшталт Вадіса в команді. Він легенда цього клубу, це факт. Але і взаємодія з Безусом, Ніангбо, Тіссудалі та іншими теж йде гладко. З Тіссудалі у мене таке ж взаєморозуміння, як з Джонатаном Девідом і Лораном Депуа в минулому сезоні. І це почуття буде тільки посилюватися.

Я хочу ставати кращим з кожним сезон. Наближається чемпіонат Європи, і це дуже важливі змагання, яких я дуже чекаю.

Що стосується наступного матчу, то «Мехелен» набрав хороший хід. На якому місці ми можемо закінчити сезон? Поки не хочу про це думати. Тепер ми хочемо йти від матчу до матчу, а потім подивимося. Але ми рухаємося вперед, добиваємося прогресу і, з огляду на нашу ситуацію, можемо бути дуже задоволені цим», - сказав Яремчук.

Володимир Клепач Джерело: ФК Гент
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 02 травня 2024, 05:45 1

Євген Чеберко вийшов у стартовому складі Коламбус Крю на матч-відповідь з Монтерреєм

Коментарі