Пегула прокоментувала перемогу над Світоліною

Американська тенісистка дуже рада виходу до чвертьфіналу

Американська тенісистка Джессіка Пегула (№61 WTA) прокоментувала перемогу в матчі з п'ятою ракеткою світу українкою Еліною Світоліною в рамках 1/8 фіналу Відкритого чемпіонату Австралії з тенісу.

«Я зіграла у відмінний теніс, виграла важкий матч і показала свій найкращий результат на Шоломі. Краще і бути не може. Відчуваю себе чудово. Я змінила кілька речей після нашої першої зустрічі, яка теж була досить непростою. Це був перший турнір в сезоні, отже і перший мій матч. Тоді я ще не встигла увійти в ритм.

Сьогодні я знала, що мені необхідно користуватися своїми шансами на брейкпойнтах, коли вони будуть з'являтися, тому що вона нічого так просто не віддає. Я дуже добре сьогодні подавала, за винятком, можливо, другого сету. Думаю, подібних моментів в матчах з такими сильними суперницями варто уникати, щоб вони не змогли повернути гру в свою сторону.

Я рада, що мені вдалося перезавантажитися перед третім сетом. Це було дуже важливо. Мені потрібно було грати дуже розумно, тому що в другому сеті я не діяла послідовно. Я повинна була концентруватися на своїй подачі, щоб потім зачепитися за брейкпойнт. У потрібних моментах я намагалася грати агресивно», - сказала Джессіка.

В 1/4 фіналу Пегула зіграє проти своєї співвітчизниці Дженніфер Брейді (№24 WTA).

Володимир Клепач Джерело: Великий теніс України
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Теніс | 18 травня 2024, 13:40 2

Ілля вперше за 7 місяців зіграв у матчі за титул на турнірі такої категорії

Коментарі