Лозанна. Апеляція України на поразку від Швейцарії. Текстова трансляція

Sport.ua пильно стежить за тим, що відбувається 16 лютого в CAS

Спортивний арбітражний суд (CAS) в Лозанні 16 лютого розглядає апеляцію Української асоціації футболу (УАФ) на рішення УЄФА про технічну поразку збірної України в матчі Ліги націй зі Швейцарією, який не був проведений 17 листопада 2020 року в Люцерні.

Sport.ua пильно стежить за тим, що відбувається 16 лютого в Швейцарії, і буде оперативно інформувати про всі новини з Лозанни.

Детально: текстова онлайн-трансляція Sport.ua.

УАФ проти УЄФА: чи світить нам щось в Лозанні?

19:00. В УАФ розповіли про засідання у справі Швейцарія - Україна.

Генеральний секретар УАФ Юрій Запісоцький: «Спортивний арбітражний суд чітко дотримується процедурних моментів, серед яких - право сторін, що беруть участь у процесі, бути почутими. Тому всім трьом сторонам, що брали участь у засіданні - українській та швейцарській асоціаціям, а також представнику УЄФА - було надано право надати аргументацію своїм позиціям та апелювати до аргументів опонентів.

Загалом засідання продовжувалося більше п'яти годин. На мій погляд, наша юридична команда спрацювала фахово. А рішення у справі буде належним чином оголошено Спортивним арбітражним судом м. Лозанни відповідно до чинних процедурних правил».

Микола Степанюк Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 20 травня 2024, 21:30 0

Альберто Джилардіно залишиться в клубі до 2025 року

Коментарі