КАШТРУ:«Не будемо шукати відмовки. Треба повернутися до гарних результатів»

Головний тренер «Шахтаря» Луїш Каштру розповів про готовність команди

Головний тренер «Шахтаря» Луїш Каштру підвів підсумок матчу з «Колосом» (0:0) в 14-му турі УПЛ, розповів про готовність команди і задачі повернутися до гарних результатів:

«Головна причина сьогоднішньої неперемоги «Шахтаря» - в завершенні атак. Перший тайм мав закінчитися з декількома забитими м'ячами з нашого боку, але ми неправильно приймали останні рішення, і це призвело до того, що на перерву пішли за нічийного рахунку. У другому таймі 15-20 хвилин ми також показали себе досить цікаво, а потім трохи втратили в організації, трохи відключилися і в кінці вже не були тією командою, що в перші 60-70 хвилин. Через це і не змогли перемогти.

Як оцінити збори? Ми зробили все, ми готові до змагань. Ні в якому разі не будемо оцінювати наші збори по тому, що ми зробили в цій грі, або по тому, що покажемо в наступному поєдинку. Футболісти прийшли до хороших фізичних кондицій. Ми знаємо, що після місяця відпустки і декількох тижнів зборів завжди складно повертатися до офіційних матчів. Ще складніше було через перепад клімату, в якому ми зараз знаходимося. І поле було, скажімо так, досить непростим.

Також складніше, тому що ми повинні були грати вчора, але довелося почекати ще один день і перенести зустріч. Всі ці фактори були, але ми ні в якому разі не будемо шукати якісь відмовки і відображати це на збори. Все, що ми хотіли відпрацювати на зборах, нам вдалося. Всіх футболістів використовували, все на досить хорошому рівні. Зараз питання до команди: знову знайти один одного, повернутися до гарних результатів - у нас їх було вже досить в цьому сезоні, - і ми будемо продовжувати йти тим самим шляхом».

Микола Степанюк Джерело: ФК Шахтар Донецьк
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хокей | 04 травня 2024, 09:00 7

Чергова спроба збірної України повернутися до другого дивізіону

Коментарі