Денис БОСЯНОК: «Супряга зупинився в своєму розвитку»

Відомий коментатор - про форварда «Динамо»

Відомий український коментатор Денис Босянок поділився своєю думкою з приводу форварда київського «Динамо» Владислава Супряги:

«Це талановитий форвард. Я не хочу казати, що у нього вже немає шансів. Але важко знайти пояснення попри те, що мене неодноразово запитували з цього приводу. Потрібно перебувати поруч із Владиславом, розуміти суть.

Зрозуміло, що він уже замучив переважну більшість нетерплячих фанів команди. Але ж хлопець забивав на найвищому рівні - молодіжному чемпіонаті світу. Показав, що він не посередній форвард. Я знову згадую ту швидкість, яку ми бачили у Бєланова. Але Супряга чомусь зупинився у своєму розвитку. І це - загадка.

Потрібно використовувати те, що у Владислава виходить найкраще. А це - бєлановський стиль, йому потрібно дати м'яч і простір. Ні в якому разі не змінювати, не ламати його манеру, не змушувати підлаштовуватись під команду.

Навіщо? Для цього ж є інші форварди. Майстерність тренера повинна проявитися в тому, щоб використати індивідуальний хист Супряги в інтересах команди».

Олег Дідух Джерело: Футбол 24
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 16 травня 2024, 13:59 7

Британця підколюють через різке зменшення ваги

Коментарі