Манчестер Сіті - Тоттенхем - 3:0. Текстова трансляція матчу

Стенограма поєдинку чемпіонату Англії з футболу

Чемпіонат Англії з футболу. Англійська Прем'єр-Ліга. 24-й тур

Манчестер Сіті - Тоттенхэм - 3:0

Родріго (23, пен), Гюндоган (50, 66)

Бернандо (29) - Ламела (65), Дайєр (77), Девіс (90+1)

«Манчестер Сіті»: Едерсон, Канселу, Стоунз, Лапорт, Зінченко, Родріго, Гюндоган (Торрес, 69), Бернандо, Стерлінг, Фоден, Жезус (Марез, 79)

Запас: Стеффен, Уолкер, Діаш, Агуеро, Торрес, Менді, Дойл, Гарсіа

«Тоттенхем»: Льоріс, Танганга, Санчес, Дайєр, Девіс, Хейбьєрг, Сон, Н'Домбеле (Делє Алле, 54), Лукас (Сіссоко, 46), Ламела (Бейл, 72), Кейн

Запас: Харт, Алдервейрелд, Доерті, Вінкс, Бергвейн, Вінісіус

Арбітр: Пол Тирни

Стадіон: «Етіхад Стедіум», Манчестер

В суботу 13 лютого в Манчестері відбудеться матч 24-го туру чемпіонату Англії з футболу, в якому зіграють «Манчестер Сіті» і «Тоттенхем».

Підопічні Хосепа Гвардіоли вже кілька турів поспіль впевнено очолюють турнірну таблицю англійської Прем'єр-Ліги, маючи в своєму активі десятиматчеву (!) виграшну серію поспіль. Причому в попередньому турі футболісти «Манчестер Сіті» в гостях завдали відчутної поразки поки ще діючому чемпіону країни «Ліверпулю» з рахунком 4:1. Напевно і в поєдинку з «Тоттенхемом» господарі поля будуть прагнути тільки до перемоги. А ось у команди Жозе Мауріньо ситуація зараз набагато складніше, адже в трьох з чотирьох останніх матчах «шпори» зазнали поразки і відкотилися вже на 9 місце. Тож для гостей навіть одне набране очко тут буде непоганим результатом.

Матч «Манчестер Сіті» - «Тоттенхем» розпочнеться о 19.30. Sport.ua проведе текстову трансляцію поєдинку, за якою можна буде спостерігати за цим посиланням.

Ігор Заржицький Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 03 травня 2024, 00:06 4

Перший півфінальний матч Ліги Європи казкова команда Хабі Алонсо залишила за собою на чужому полі

Коментарі