Ганна ЕБЕРГ: «У мене була хороша тактика. Не хочу розкривати всі секрети»

Шведська біатлоністка – про боротьбу з українкою Оленою Підгрушною на останньому колі

Лідер збірної Швеції з біатлону Ганна Еберг прокоментувала завоювання бронзової медалі в змішаній естафеті на чемпіонаті світу-2021 в словенській Поклюці.

«Приємно почати чемпіонат з п'єдесталу. Тепер вся команда може трохи розслабитися. Ми розуміли, що не виїдемо з Поклюки без медалі (посміхається). Змішана естафета - не зовсім "наша" дисципліна, але ми добре провели всю гонку, утримуючись недалеко від лідерів. Дуже пишаюся нашою командою! Хлопці відмінно провели свої етапи, що дозволило мені боротися за п'єдестал на фініші.

Звичайно, я незадоволена промахами на стрільбі лежачи, але, думаю, на "стійці" я реабілітувалася. Остання стрільба пройшла спокійно, я повністю контролювала ситуацію. Не думала, що працювала так швидко - всього 18 секунд на всі мішені (сміється)!

Останнє коло було дуже важким. У мене була хороша тактика, яка допомогла мені фінішувати третьою. Не впевнена, що хочу розкривати секрети цієї тактики (сміється). В таких умовах дуже складно боротися в кінці, враховуючи вихід на фінішну пряму, тому мені потрібно було першою вийти на стадіон», - сказала Ганна.

Раніше капітан жіночої збірної України Олена Підгрушна звинуватила Еберг в брудній боротьбі.

Денис Шаховець Джерело: Український біатлон
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 06 травня 2024, 11:30 8

У підопічних Юрія Максимова у разі перемоги ще збережуться шанси на бронзові нагороди

Коментарі