Оренда на півроку. Шабанов домовився про перехід у польський клуб

Польська «Легія» влітку матиме опцію викупу захисника «Динамо»

28-річний захисник «Динамо» Артем Шабанов найближчим часом стане новим гравцем польського клубу «Легія» Варшава.

Чемпіони Польщі домовилися з київським «Динамо» про взяття гравця в оренду на 6 місяців з правом викупу.

В цей час опрацьовуються останні деталі контракту і формальні питання, пов'язані з приїздом гравця у команду, яку очолює Чеслав Міхневич.

28-річний Шабанов зіграв за «Динамо» лише один матч УПЛ в цьому сезоні, а також вийшов на поле у зустрічі Ліги чемпіонів проти «Барселони» (1:2) на «Камп Ноу», коли київській команді довелося зіткнутися з труднощами через численні випадки зараження коронавірусом.

Шабанов має в активі 2 матчі за збірну України. Він був основним гравцем «Динамо» у минулому сезоні, але в нинішньому головний тренер Мірча Луческу ставить у центр оборони набагато більш молодих гравців - 18-річного Іллю Забарного, 21-річного Дениса Попова та 20-річного Олександра Сироту. Час від часу на цій позиції грав і номінальний лівий захисник, 21-річний Віталій Миколенко.

Всього ж за 3 роки, враховуючи усі турніри, Шабанов зіграв за «Динамо» 69 матчів, в яких забив 3 м'ячі. У минулому він захищав кольори інших українських клубів - «Арсенал» Київ, «Волинь» Луцьк, «Сталь» Кам'янське та «Олімпік» Донецьк.

Микола Степанюк Джерело: Sport.pl
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 06 травня 2024, 20:36 3

Звання абсолюту буде у переможця 2 тижні – до поєдинку Хргович – Дюбуа

Коментарі