Іван ОРДЕЦЬ: Поради Ракицького допомогли мені зважитися на переїзд до Росії

Український захисник московського «Динамо» розповів, як зважився на перехід в російський клуб

28-річний захисник московського «Динамо» Іван Ордець розповів про своє ставлення до захисника «Зеніта» Ярослава Ракицького, з яким він виступав за донецький «Шахтар».

«З Ракицьким гралося ідеально. Мені дуже подобалося. Хотілося б ще з ним пограти. У Ярика найкраща ліва нога в Європі серед центральних захисників. Його передачі - це щось. У «Шахтарі» Ракицький був лідером. А в житті дуже простий, відкритий, позитивний хлопець. Можливо, хтось вважає його піжоном. Повір, у нього цього немає взагалі.

Звичайно, радився з ним при переході в «Динамо». Розпитував про чемпіонат, стадіони, уболівальників. Цікавився, як до нього ставляться люди. Він сказав: «Ваньок, їдь, не переживай. Чемпіонат - топ». За словами Ракицького я зрозумів, що РПЛ зараз за рівнем вище ніж УПЛ, уболівальників на трибунах більше, особливо в Москві. У Пітері - теж, але там одна команда, і все місто за неї топить. Поради Ярослава допомогли мені прийняти рішення», - сказав Ордець.

Нагадаємо, в червні 2019 року Ордець покинув «Шахтар» в статусі вільного агента і підписав з московським «Динамо» трирічний контракт. За умовами контракту українець заробляє в російському клубі 1 млн євро на рік плюс бонуси.

Денис Шаховець Джерело: Чемпіонат
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 травня 2024, 07:18 0

4 травня відбудеться центральний матч 34-го туру Ла Ліги

Коментарі