Динамо Київ – Шкендія. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного

Відомий український тренер зробив прогноз на товариський матч

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний зробив прогноз на товариський матч «Динамо» Київ - «Шкендія»:

«Динамо» напередодні зіграло внічию 2:2 з болгарським ЦСКА. Тепер «Динамо» грає з північномакедонською «Шкендією». Суперник киян - команда хорошого рівня. Проти «біло-синіх» ця балканська команда зіграє, витиснувши максимум своїх можливостей, щоб показати себе. Буде виставка, гравці «Шкендії» будуть в цьому спарингу «продаватися». Природно, футболісти «Шкендії» хочуть перейти в «Динамо».

«Шкендія» - триразовий чемпіон Македонії. Двічі вони були другими і один раз третіми. Два Кубка завоювали і один Суперкубок. У минулому сезоні «Шкендія» стала третьою, а в цьому сезоні лідирує в чемпіонаті, випереджаючи другий «Шкупі» на 6 очок.

Так, рівень чемпіонату Північної Македонії нижче, ніж рівень чемпіонату України. Це пов'язано з фінансами. Самі клуби ініціюють будь-якого талановитого хлопця продати. Це поповнення бюджету, а клубам треба за рахунок чогось виживати.

У цьому конкретному спарингу, думаю, «Динамо» виграє. Мені здається, ніяких проблем у підопічних Мірчі Луческу не буде. Так, «Шкендія» грати вміє, вони лідери внутрішнього чемпіонату. Вся постюгославська школа - швидка, технічна, навчена. Вони добре працюють з м'ячем. Македонці дуже характерні. Я працював з хлопцями з цієї країни. Під моїм керівництвом грав Ігор Мітреськи та інші хлопці. Вони дисципліновані тактично, не прибирають ноги. Битимуться від свистка до свистка. Грати вони вміють, тому захочуть себе проявити.

Спаринг буде хорошим. Динамівці вміють добре пресингувати, та їм це потрібно буде зробити. Але, повторюся, мені здається, київська команда виграє в цьому контрольному матчі», - вважає Грозний.

Матч «Динамо» Київ - «Шкендія» відбудеться 6 лютого. Початок зустрічі - о 16:00.

В'ячеслав Грозний Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Волейбол | 06 травня 2024, 18:00 10

Sport.ua дізнався, чому капітан відмовився від виступів за збірну України в цьому сезоні

Коментарі