Шахтар - Борац - 2:0. Текстова трансляція матчу

Текстова трансляція контрольного матчу

Товариський матч

Шахтар - Борац - 2:0

Коноплянка (39, 41)

«Шахтар»: Трубін, Додо, Матвієнко (Хочолава, 32), Вітао, Ісмаілі, Степаненко, Алан Патрик, Коноплянка, Марлос, Тайсон, Мораєс (Фернандо, 32)

Запас: Пятов, Шевченко, Гріценко, Болбат, Крівцов, Хочолава, Бондар, Корнієнко, Сіпріано, Майкон, Маркос Антоніо, Судаков, Тете, Соломон, Мудрик, Фернандо, Дентіньо, Вьюнник

«Борац»: Павлович, Дуякович, Милоєвич, Чосич, Субіч, Мелег, Моллс, Закаріч, Чавіч, Враньєш, Лукіч

Запас: Лакіч, Дамьянович, Боровчанін, Войнович, Куюнджич, Бртан, Босанчич, Сиканьїч, Механович, Георгієв

Стадион: Calista Sports Center Белек (Туреччина)

У п'ятницю, 5 лютого свій заключний матч на навчально-тренувальному зборі в Туреччині проведе чемпіон України донецький «Шахтар». Його суперником буде клуб з Боснії та Герцеговини «Борац», що представляє місто Баня-Лука

Після поразки від «Слована» 0:1 і врятованої нічиєї в поєдинку з «Маріуполем» 2:2 підопічним Луїша Каштру, напевно, потрібні позитивні емоції. А їх, звичайно ж, може дати перемога над суперником, який значно поступається гірникам за рівнем майстерності. Ще важливо, щоб футболісти «Шахтаря» продовжували набирати ігрову форму і обійшлися без травм напередодні відновлення чемпіонату України та матчів 1/16 фіналу Ліги Європи.

Матч «Шахтар» - «Борац» розпочнеться о 10.00 за київським часом. Sport.ua проведе текстову трансляцію поєдинку за цим посиланням.

Ігор Заржицький Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 21 травня 2024, 21:29 2

Олександр став абсолютним чемпіоном світу після перемоги над британцем у Ер-Ріяді

Коментарі