Динамо зіграло внічию з болгарським ЦСКА 1948

Кияни двічі вели в рахунку і при цьому не реалізували один із двох пенальті

Перший момент в цьому матчі виник вже на 3-й хвилині, коли після швидкої контратаки Дуелунд із незручного положення пробив вище воріт. Здавалося, що і далі динамівці будуть діяти активно, тим більше, що незабаром ігрова перевага перейшла до підопічних Мірчі Луческу. Але до 30-ї хвилини кияни лише одного разу наважилися на дальній удар Андрієвського - м'яч пролетів повз штангу.

А потім стався гол. Караваєв зробив передачу вперед від своїх воріт, Ванат поборовся за м'яч і той вилетів на хід Циганкову, котрий вибіг сам на сам із воротарем. Віктор все зробив вірно, обігравши воротаря і запустивши м'яч вже у порожні ворота.

Потім гра знову проходила нецікаво і без моментів, поки на 41-й хвилині суддя не призначив пенальті за порушення правил у штрафному майданчику болгарської команди проти все того ж Циганкова. Пенальті вирішив пробити Буяльський, але зробив це невдало. Воротар Наумов м'яч відбив, а потім зумів ще зреагувати і на добивання від Дуелунда.

Після перерви наставник українців поміняв майже всіх гравців основного складу. І поки вони освоювалися на полі, на 46-й хвилині Маріо Топузов зрівняв рахунок після атаки своєї команди, яка зародилася на правому фланзі.

Дивно, але після цього перевага перейшла до ЦСКА і якби не Бущан, болгари б могли вийти вперед.

На 61-й хвилині кияни заробили другий пенальті в цьому матчі. Тепер вже невірно атакували Лєднєва. До точки підійшов Де Пена і пробив влучно. Наумов, до речі, стрибнув у той же кут, куди полетів м'яч, але врятувати команду цього разу не зумів.

Більше динамівці нічого небезпечного до кінця другого тайму так і не створили, хоча місцями володіли перевагою. А на 82-й хвилині ще й пропустили у власні ворота. Це Бастунов скористався помилкою оборони киян і направив м'яч у дальній кут воріт.

Товариський матч

Динамо - ЦСКА 1948 - 2:2

Циганков (30), Де Пена (62, пен.) - Топузов (46), Бастунов (82)

На 42-й хвилині Буяльський не реализував пенальті

Шабанов (63), Супряга (77), Лєднєв (81) - Марін (16). Русєв (63), Александров (84)

«Динамо»: Нещерет, Караваєв, Сирота, Забарний, Миколенко, Шепєлєв, Андрієвський, Буяльський, Циганков, Дуелунд, Ванат

У другому таймі на поле вийшли Бущан, Кендзьора, Попов, Шабанов, Сідклей, Сидорчук, Де Пена, Лєднєв, Супряга, Родрігес, Русін

ЦСКА 1948: Наумов, Лясков, Марін, Петров, Александров, Серкан, Чочев, Русєв, Топузов, Александров, Камбуров

Стадіон: «Titanic Sports Complex» (Туреччина)

ДИНАМО - ЦСКА 1948. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Ігор Заржицький Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 04 травня 2024, 08:50 1

Поєдинок Бівол – Бетербієв у визначений термін не відбудеться

Коментарі